15 jun 2012

Dia 9

Ja ha començat l'estiu i he fet una altra entrevista (en la secció de professionals educatius) a la Lourdes Salas, que exerceix de cap de departament psicopedagògic en el centre on estudio. Durant aquest cap de setmana aniré transcrivint les entrevistes ja fetes (SB, M, IM, Josep Díaz i Lourdes Salas), les penjaré aquí i finalment publicaré les conclusions que n'he tret. 

En un altre ordre de coses, dilluns que ve començaré a repartir els tests infantils i acabaré amb els adults que em falten. 

En algun dia d'aquí a un parell de setmanes o tres faré una actualització amb l'anàlisi de les sèries televisives - de les quals en tinc una llista llarguíssima - tot comentant personatges amb Asperger o que en presentin símptomes. Les pel·lícules, al ser només quatre, les comentaré per separat i en acabat de manera conjunta pel treball.

Començo a treure conclusions en comú de les entrevistes, sobretot del personal professional educatiu en relació amb el tractament de la Síndrome d'Asperger i les dificultats que està comportant últimament amb tot el tema de les retallades. Veuré si existeix el mateix problema en la branca sanitària molt aviat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario